Over mij

Foto van schoonheidsspecialist Nikita. Eigenaresse van beautysalon Splendore in Hoorn

Ontdek mijn passie voor nagelstyling en holistische schoonheidsverzorging.

Laat mij je begeleiden op een reis naar stralende schoonheid, zowel van binnen als van buiten, met vakmanschap en liefde voor mijn vak

Hallo, ik ben Nikita

Hey daar! Ik ben Nikita, de vrolijke eigenaresse en bevlogen nagel- en schoonheidsspecialist van Beautysalon Splendore. Met een glimlach en een sprankelende persoonlijkheid sta ik elke dag klaar om jou een moment van pure verwennerij te bezorgen.

Als liefhebber van alles wat met schoonheid te maken heeft, is mijn passie voor nagelstyling en huidverzorging niet te missen. Sinds ik in 2018 de kans kreeg om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen salon te openen, ben ik er alleen maar meer in gegroeid. Ik geloof dat iedereen het verdient om zichzelf af en toe eens goed te verwennen, en daarom streef ik ernaar om bij Beautysalon Splendore een warme en gastvrije omgeving te creëren waar jij je helemaal thuis kunt voelen.

 

Werkplek waar nagels gedaan worden bij klanten in Beautysalon Splendore in Hoorn

Schoonheidsspecialist in Hoorn

Stap binnen bij Beautysalon Splendore en ontdek hoe ik jouw schoonheidsroutine kan transformeren tot een moment van pure verwennerij. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen en samen een beetje extra glans toe te voegen aan je dag!

Mijn opleiding en certificeringen

Bij de Magnetic Nail Academy krijg ik de kans om mijn passie voor nagelstyling naar een hoger niveau te tillen met praktijk- en theorielessen van topkwaliteit. Als gediplomeerde nagelstyliste begrijp ik hoe belangrijk het is om voortdurend te blijven leren en te groeien in mijn vak. Dat is waarom ik mezelf elk jaar nieuwe doelen stel en cursussen volg om de nieuwste technieken en producten aan te kunnen bieden aan mijn gewaardeerde klanten.

Mijn toewijding aan voortdurende educatie heeft geresulteerd in een indrukwekkende verzameling behaalde certificaten, waaronder die voor Salon Management, Theorie & Manicure, verschillende niveaus van Gelpolish expertise, en essentiële technieken zoals Electrical Filing en Basic Acrylic Techniques. Daarnaast ben ik gecertificeerd door PSN Coaching en heb ik me verdiept in gespecialiseerde technieken zoals de Russian Manicure.

Met mijn brede kennis en ervaring kan je de best mogelijke nagelbehandeling bieden, met de nieuwste technieken en de hoogste kwaliteit producten.

 

sfeerimpressie beaurtysalon Splendore
Sfeerfoto van de hele beautysalon Splendore in Hoorn
Magnetic nail design gelpolish