Gezichtsbehandeling

Stap binnen in een oase van rust en verwennerij bij Beautysalon Splendore, waar we geloven dat iedereen het verdient om zichzelf te verwennen. De behandelingen zijn ontworpen om niet alleen de huid te verbeteren, maar ook om een gevoel van welzijn en zelfvertrouwen te bevorderen.

Behandelstoel voor gezichtsbehandelingen in Beautysalon Splendore in Hoorn
Draaiend logo van Beautysalon Splendore in Hoorn met in hun naam en Nagel en Gezichtsbehandelingen
Wachtkamer en sfeerimpressie van Beautysalon Splendore in Hoorn
Kraem skin cocktail gezichtsverzorging

Ontdek jouw stralende huid

Of je nu op zoek bent naar een diepe reiniging, hydratatie, verjonging of een holistische benadering van huidverzorging, wij hebben de perfecte behandeling voor jou.

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven terwijl ik je meeneem op een reis naar een stralendere huid en een diepere staat van welzijn. Met behulp van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten, zoals de natuurlijke ingrediënten van Kraem, streven we ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en je te laten stralen, zowel van binnen als van buiten.

Gun jezelf de luxe die je verdient en laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te zijn.

Ervaar pure verwennerij

Ik bied een scala aan gezichtsbehandelingen die zijn ontworpen om jouw huid te verjongen, te revitaliseren en te laten stralen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende basisbehandeling, een luxe verwenmoment of een stimulerende behandeling om je huid te verjongen, ik heb de perfecte behandeling voor jou. Gun jezelf de luxe van een stralende huid en maak vandaag nog een afspraak voor een van onze gezichtsbehandelingen.

 

sfeerimpressie beaurtysalon Splendore
KRAEM skinbalance toner die wordt gebruik bij gezichtsbehandelingen
Wachtkamer en sfeerimpressie van Beautysalon Splendore in Hoorn

Een huidanalyse met Kinesiologie

Bij de intake van de gezichtsbehandeling maak ik gebruik van de kracht van Kinesiologie, een methode die mij in staat stelt om de energetische balans van je huid te analyseren. Tijdens het intakegesprek pas ik een spiertest toe, waarbij ik de spier van het schoudergewricht gebruik. Hiermee meet ik wat er energetisch afspeelt in je huid en ontdekken we welke producten kunnen bijdragen aan het herstel ervan. Ontdek hoe de Kinesiologie-gebaseerde benadering jou kan helpen om je natuurlijke schoonheid te herstellen en te versterken.

Tarieven gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling - Basis
€55,-

Trakteer jezelf op een verwenmoment met onze basis gezichtsbehandeling. Ervaar de kracht van natuurlijke producten van Kraem, speciaal geselecteerd om je huid te verzorgen en te laten stralen. De behandeling omvat:

✔️ Reiniging
✔️ Peeling
✔️
Verwijderen van onzuiverheden
✔️
Epileren
✔️
Masker
✔️
Serum en/of olie
✔️
Moisturizer/Skin balm
✔️
Tijdsduur: 1 uur

Gezichtsbehandeling - Ontspanning
€75,-

Trakteer jezelf op een moment van pure ontspanning met onze ontspannende gezichtsbehandeling. Laat je verwennen met natuurlijke producten van Kraem, speciaal ontworpen om je huid te voeden en te revitaliseren. De behandeling omvat:

✔️ Reiniging
✔️ Peeling
✔️
Verwijderen van onzuiverheden
✔️
Epileren
✔️ Massage van gezicht, decolette nek & schouders
✔️
Masker
✔️
Serum en/of olie
✔️
Moisturizer/Skin balm
✔️
Tijdsduur: 1,5 uur

Bij de eerste behandeling
10% korting

De korting wordt toegepast in de salon